Produse

Nou Phthalo Green 22- Vopsea Acrilica Mareste

Phthalo Green 22- Vopsea Acrilica

Phthalo Green 22
Cantitate:10ml

Descriere:
Vopseaua Acrilica Indigo va permiteefectuati picturi deosebite, pline de culoare. Pigmenții sunt extrem de concentrati pentru a oferi acoperire excelentă și culori vibrante. Nuantele pot fi amestecate în mod liber, in felul acesta va puteti largi paleta de culori. Ideale atat pentru pictura artistica cat si pentru pictura one stroke sau zhostovo. Recipient nou, usor de folosit, previne uscarea vopselelor și vă va permite să le utilizați luni de-a randul...

Mai multe detalii

18,00 lei

 • Vopseaua acrilica Indigo Phthalo Green este un verde intens, foarte pigmentat care vă va ajuta să realizati picturile pe unghii pe care le-ați visat! Un strat subțire garantează o acoperire perfectă. Este ideal pentru a trasa linii precise și zig zag-uri, umbrire și chiaroscuro, precum și One Stroke, Zhostovo sau Folk Art. Puteți să amestecați și să potriviți culorile în mod liber, creând o nuanță noua, unica!

  -recipientul este usor de folosit

  -previne uscarea vopselei acrilice.

  Cum se utilizează:

  Picuram puțină apă pe tavita de mixare a culorilor, peste care punem o foaie de hârtie cerata, apoi aplicam cantitatea necesara de vopsea. Datorită acestui fapt, produsul nu se va mai usca, oferindu-vă timp suplimentar pentru a picta.

  Utilizați o pensula pentru a picta modelul dorit. Vopseaua acrilică Indigo nu necesită întărire în lampa UV.

13 Alte produse din aceasi categorie