Produse

Daca aveti întrebări, sugestii sau comentarii va rugam sa le trimiteti prin e-mail pe adresa: contact@indigo-nails.ro

Toate e-mailurile vor primi răspuns în termen de maxim 2-3 zile lucrătoare.
 


Datele noastre de contact :

Indigo Nails Lab Romania


SC Aquarelle Beauty SRL

C.U.I. 32009563

Reg. Com. J13/1629/15.07.2013

IBAN: RO05RNCB0296135577860001

Str Dorobantilor Nr. 74
900566 Constanta
Romania
 
Telefon: +40 0733269500
E-mail : contact@indigo-nails.ro

            indigonailsromania@gmail.com

Termeni si conditii

 

Utilizarea site-ului de comert electronic www.indigo-nails.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestora.
SC Aquarelle Beauty SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile sitului.
Produsele comercializate de SC Aquarelle Beauty SRL pot fi comandate doar respectand termenii si conditiile urmatoare. Acceptarea unei comenzi de catre SC Aqualelle Beauty SRL inlocuieste un contract de vazare-cumparare scris, incheiat intre cele doua parti si bazat pe acesti termeni si conditii.

INTRODUCERE

Acest site este proprietatea SC Aquarelle Beauty SRL.
SC Aquarelle Beauty SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.indigo-nails.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Aquarelle Beauty SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea in scop comercial, fara acordul SC Aquarelle Beauty SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC Aquarelle Beauty SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea necorespunzatoare a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Nu se garantează ca produsele sunt în permanenţă pe stoc, chiar dacă apare inscriptia "pe stoc".  SC Aquarelle Beauty SRL garantează ca produsele achiziţionate vor arăta identic cu imaginea de la descrierea de pe site, şi garantează ca în specificaţiile tehnice ale produsului nu vor apărea modificări faţă de specificaţiile oferite în paginile de prezentare ale respectivului produs.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Aquarelle Beauty SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dumneavoastra. Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactati, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate prin intermediul site-ului www.indigo-nails.ro sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: compania de curierat rapid care livreaza produsele. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC Aquarelle Beauty SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC Aquarelle Beauty SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. SC Aquarelle Beauty SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului.
In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate dupa cum urmeaza:

Produsele cosmetic cu eticheta originala, cu toate accesoriile aferente, fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, sa fie sigilate.Aparatura cu eticheta originala, cu toate accesoriile aferente, cu certificatul de garantie, in original, fara urme vizibile de deteriorare, fara interventii neautorizate sau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele, fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/ electrice.
Daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).
Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.
SC Aquarelle Beauty SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea informarii de retur, printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește clientul: email, poștă, verbal etc.
Rambursarea poate fi intarziata pana cand coletul retur este receptionat de catre indigo-nails.ro sau pana la receptionarea unei confirmari de expediere a coletului catreindigo-nails.ro, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.
Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul unor retururi repetate savarsite de client si in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.


GRESELI DE TIPARIRE

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre SC Aquarelle Beauty SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, si provin din surse autorizate de producator respectiv SC Aquarelle Beauty SRL. In cazul certificatelor de garantie emise de SC Aquarelle Beauty SRL produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare este in sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul nostru si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului.

TERMENI DE LIVRARE SI TARIFE TRANSPORT

Expedierea are loc mereu in cel mai scurt timp posibil. Livrarea se face prin curierat cu plata in avans sau ramburs. 
Daca marfa nu se afla pe stoc in momentul comenzii, ne dam silinta sa fie livrata cat mai rapid.

Comanda minima este în valoarea de 100 lei.

Costurile legate de transport revin cumparatorului. La comenzi de peste 500 lei, nu se percep taxe de livrare. Plata se face in sistem ramburs.

Livrarile se efectueaza prin serviciul de curierat rapid FAN COURIER .

 Cheltuielile de tansport incep de la 19 RON*.

Livrarea produselor va fi efectuata prin curierat rapid. Costul transportului se adauga automat la comanda ta.

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore (zile lucratoare), din momentul in care sunteti contactati pentru confirmarea comenzii plasate pe www.indigo-nails.ro.

Pentru livrarea comenzii prin curierat rapid, taxa de transport este de:

19 RON pentru comenzi intre 100 - 500 RON

Pentru comenzi mai mari de 500 RON, transportul este gratuit.

Comanda minima este de 100 RON

* Costul transportului poate creste in cazul expedierii coletului in zone care nu se afla in aria de acoperire a FAN COURIER. Costul final al transportului va va fi comunicat de un reprezentant indigo-nails.ro in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii. Totodata, se poate opta pentru livrarea coletului la sediul FAN COURIER cel mai apropiat de dumnavoastra, urmand sa il ridicati personal in momentul in care va ajunge la destinatie. In acest caz, costul final al transportului va ramane de 19 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 100 RON si 500 RON.
Vă sfătuim grupati produsele alese într-o singură comandă, pentru a nu plati taxele de transport pentru fiecare comanda in parte.

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului, catre agentul firmei de curierat. Veti primi o chitanta pentru sumele achitate.

Exista varianta platii bancare, valabila pentru clientii care achita factura proforma (in avans), expedierea produselor urmand a se face dupa confirmarea platii, de catre SC Aquarelle Beauty SRL

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate! Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe site-ul nostru indigo-nails.ro).

Toate comenzile se confirma telefonic! Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul nostru.

Comenzile preluate in zilele de sambata si duminica indiferent de oras se livreaza in termen de minim 24 ore si de maxim 48 indiferent de destinaţie.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul noastru se incadreaza intre 1-2 zile si in conditii speciale, de 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii in serverele SC Aquarelle Beauty SRL.

Pentru orice modificari ale comenzii, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si  se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Service aparate electrice

Pentru produsele electrice sau alte produse care beneficiaza de garantie, service-ul se efectuaza la sediul Indigo Nails Polonia, aparatura electrica care va necesita lucrari de reparatie, va fi expediata de SC Aquarelle Beauty SRL in Polonia, in maxim 48 de ore de la primirea acesteia de la client. Termenul de reparate va fi comunicat clientului iar toate cheltuielile aferente transportului (de la primirea aparaturii returnate) vor fi suportate de SC Aquarelle Beauty SRL.

Costul transportului aparaturii de la client catre SC Aquarelle Beauty SRL si invers, va fi impartit astfel:

- coletul va fi trimis catre noi in regim propriu, plata expeditiei fiind suportata de client in totalitate, sau prin firma de curierat Fan Courier, cu specificatia "plata la destinatar, conform contract" (aceasta specificatie se va face exact asa). Orice colet trimis prin alta firma de curierat cu ramburs va fi refuzat.

- dupa reparatia sau inlocuirea produsului defect, va vom trimite inapoi produsul, taxa de transport fiind suportata de SC Aquarelle Beauty SRL.

Aparatele care au nevoie de reparatii trebuie sa fie in cutia originala si sa nu aiba semne de cazaturi sau bruscari. Aparatele care nu vor putea fi reparate, vor fi inlocuite cu altele noi sau in cazul in care nu exista pe stoc, suma platita initial pe produs va fi restituita clientului in contul bancar al acestuia.


TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC Aquarelle Beauty SRL nu percepe clientului nicio taxa suplimentara la cumpararea produsului.

CONDITII LEGALE

www.indigo-nails.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.indigo-nails.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC Aquarelle Beauty SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.